Hopp til hovedinnholdet på siden
Sist oppdatert 10. mai 2021 kl. 09:54

Informasjon om koronavirus

Les mer

Nyheter om koronasituasjonen

Gran ungdomsskole og Gran idrettspark sommer 2016

Gran ungdomsskole er berørt av koronasmitte

Onsdag 5. mai fikk vi bekreftet at en ungdom bosatt i Gran er smittet med covid-19. Vedkommende ble testet etter å ha fått symptomer i løpet av forrige helg. 

Skjervum helse- og omsorgssenter

Smitteutbruddet ved Solgløtt er over

Lørdag 1. mai mottok vi svar på de siste koronaprøvene i den oppfølgende miljøundersøkelsen av beboere og ansatte ved Solgløtt. Alle var negative. Utbruddet er over, til lettelse for alle ved og rundt Solgløtt. 

Skjervum helse- og omsorgssenter

Avskjediget etter brudd på smittevernreglene

Gran kommune har avsluttet arbeidsforholdet til en av arbeidstakerne ved bofellesskapet Solgløtt. Arbeidstakeren har ved flere anledninger unnlatt å overholde smittevernrutinene. Vi anser dette som et grovt pliktbrudd, og har derfor gitt vedkommende avskjed. Arbeidsforholdet ble avsluttet 27. april.

Testbrakke

To nye smittede - ingen flere i karantene

Søndag kveld fikk vi bekreftet at to innbyggere er smittet med covid-19. De to er nærkontakter av den smittede ansatte ved Solgløtt, som vi meldte om mandag 19. april. 

Sanne skole

5. klasse på Sanne skole ute av smittekarantene

Som vi har meldt tidligere, har 5. og 7. klasse på Sanne skole vært i smittekarantene etter at det forrige uke ble bekreftet smitte i begge klassene. Nå er det bekreftet at de siste testene som ble tatt 20. april av elevene i 5. klasse var negative.