Hopp til hovedinnholdet på siden
Sist oppdatert 21. sep. 2021 kl. 09:47

Informasjon om koronavirus

Les mer

Ny i Gran?

Randi2[1]_1000x696

Velkommen som ny innbygger i Gran - vi håper du vil trives

Det er en glede å ønske nye innbyggere velkommen til kommunen vår. Vi håper du kommer til å trives her enten du har flyttet hit alene eller sammen med familien din! Akkurat nå er hverdagslivet litt annerledes for oss alle på grunn av koronapandemien. 

Vi håper alt er bra med deg og dine, og at du finner den informasjonen du trenger om koronapandemien på våre nettsider og eventuelt også på Gran kommunes facebookside.

Gran er en kommune med mange kvaliteter. Kommunen vår har en rik og synlig historie med mange godt bevarte bygninger og et vakkert kulturlandskap. Vi har god arbeidsplassdekning, mange kultur- og
idrettsarenaer og en natur som inviterer til friluftsliv året rundt.

Her på hjemmesiden vår møter du Kommune-Kari som spør hva du lurer på. Stiller du spørsmål om for eksempel kino, skolerute, sykehjemsplass, bibliotek eller søppeltømming, hjelper hun deg å finne informasjonen du trenger. Hjemmesiden har også informasjon om frivillige lag og foreninger, og om kultur- og friluftsliv i Gran. Ta deg tid til å bli kjent med denne siden. Gran kommune bruker lokalavisen Hadeland til annonsering og kunngjøringer.

Kommunen jobber  målbevisst for å legge til rette for gode bomiljøer og et variert arbeidsliv. Har du  lyst til å bidra med noe for å gjøre Gran til et enda bedre sted å bo og arbeide vil vi gjerne høre fra deg!

 Med vennlig hilsen
Randi Eek Thorsen, ordfører

 

Derfor valgte vi å flytte til Gran

I denne digitale brosjyren blir du bedre kjent med kommunen vår

frontpage-flip (3).jpg

Randi Eek Thorsen

ordfører (Ap)
randi.thorsen@gran.kommune.no
90 50 74 78