Vært fan i mange år

Jubelen satt løst på Skjervum da de fikk storfint besøk av Kjell Elvis denne formiddagen. I publikum fant vi folk i alle aldere, helt opp til Kristine Stranda på 103 år. Hun storkoste seg under konserten, og hun fikk litt oppmerksomhet av kongen selv. 

– Det var en utrolig fin opplevelse. Jeg har likt sangene til Elvis i mange år, forteller hun. 

Unni Borg var også svært fornøyd med konserten. Hun har likt Elvis så lenge hun kunne huske, og var virkelig med under konserten. 

– Helt uforglemmelig! Han gjør en fantastisk jobb, og han er flink til å få med seg folk, roste Unni dagens gjest.

Kjell Elvis på besøk på Skjervum, her sammen med Kristine Stranda.

Kjell Elvis på besøk på Skjervum, her sammen med Kristine Stranda. Kred.: Karoline Berven/Gran kommune© Gran kommuneFoto: null

Fikk god kontakt med publikum

Kjell Elvis selv sier at han storkoste seg på Skjervum. Han forteller at han jobber mye med å få en god kontakt med publikum, noe som slett ikke var vanskelig på helse- og omsorgssenteret. 

– Det skal være latter, god kontakt og litt romantikk med publikum. Jeg bryr meg mye om folk, og jeg tror det er mange som setter pris på den kontakten jeg får med publikum, forteller han. 

Han reiser mye for å underholde folk rundt om i landet. Rundt 70 prosent av jobbene hans er for den eldre garden, og han trives godt med det. Om han blir spurt kommer han gjerne tilbake, tilføyer han. 

Kjell Elvis på besøk på Skjervum helse og omsorgssenter

Kjell Elvis på besøk på Skjervum helse og omsorgssenterKred.: Karoline Berven/Gran kommune© Gran kommuneFoto: null

Det var en gjeng på Skjervum som tok initiativ til å arrangere konserten, med trivselsvert Stine Skjelseth, i front. 

– Det var artig å dra i gang et slikt arrangement for brukerne. Vi hører mye på musikk, og ikke minst hører vi mye på Elvis. Så valget om hvem vi ville be var enkelt, forteller hun. 

Tone Haugli, Anita Fredriktad og Anne Grete Holmstykket fra dagsenteret var med i planleggingen. 

Kjell Elvis på besøk på Skjervum, her sammen med Stine Skjelseth, Tone Haugli, Anita Fredrikstad og Ann Grete Holmstykket.

Kjell Elvis på besøk på Skjervum, her sammen med Stine Skjelseth, Tone Haugli, Anita Fredrikstad og Ann Grete Holmstykket. Kred.: Karoline Berven/Gran kommune© Gran kommuneFoto: null

Flere sponsorer

For å kunne realisere konserten var de avhengig av støtte fra andre, og en av disse var Gran sanitetsforening. Tove Ranheim fra foreningen var med i publikum. 

– Det er veldig fint at vi kunne være med å støtte et slikt arrangement for beboerne her, og det er ikke tvil om at dette har falt i smak. 

Gjengen på Skjervum er veldig takknemlige for alle som støttet arrangementet. 

Kjell Elvis på besøk på Skjervum, her sammen med Tove  Ranheim

Kjell Elvis på besøk på Skjervum, her sammen med Tove RanheimKred.: Karoline Berven/Gran kommune© Gran kommuneFoto: null