Pendlet i mange år

Det er ingen tvil om at Inger Astri koser seg i kreative miljøer, og i tillegg til at hun har jobbet på fire andre kulturskoler tidligere har hun også jobbet mye med kostyme og scenografi. I hennes siste jobb var hun leder på Oslo Teatersenter. 

Hun har pendlet i mange år, men nå var hun klar for å jobbe med kulturtilbudene her på bygda. Hun bor på Jevnaker, men har et stort engasjement for hele Hadeland. 

– Jeg har et stort hjerte for oppdraget til kulturskolen. Vi vil hele tiden utvikle tilbud til de unge, og vi er opptatt av hvordan vi kan gripe sanntidstema. 

Fin oppstart

Inger Astri forteller at hun har hatt en fin oppstart som rektor. Hun skryter av kollegaene sine, og hun gleder seg til å bli enda mer kjent med alle elevene etter hvert også. 

– Alle er veldig profesjonelle og det er et veldig sterkt fagmiljø. 

Tid med familie og venner

På fritiden liker Inger Astri å slappe av ute i naturen. Selv om hun får mange kulturelle innslag i jobbsammenheng bruker hun også teater, opera og konserter til å slappe av. 

Det er viktig for henne å tilbringe mye tid med familie og venner, og nå som hun ikke pendler til jobb lenger kan hun bruke mer tid på akkurat det. 

– Tidligere har jeg kost meg med å være birøkter også, og det er nok noe jeg skal ta opp igjen til neste år, tilføyer hun.