Årets TV-aksjon skal hjelpe barn rammet av kreft og andre alvorlige sykdommer. For pengene fra TV-aksjonen ønsker Barnekreftforeningen å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo. Her skal foreldre og søsken lett kunne bevege seg mellom sykehuset og familiehuset slik at de kan leve et tilnærmet normalt hverdagsliv.

I familiehusene vil det også være rom for besøk av besteforeldre, tanter og onkler, venner og andre mennesker som er tett på og har betydning i familiens liv.

Slik blir du bøssebærer

Vi trenger bøssebærere – kanskje du har lyst til å bli med på årets viktigste søndagstur? I år er aldersgrensen for bøssebærere satt til 15 år. 

Ønsker du å bli bøssebærer, kan du registrer deg på nettsiden til TV-aksjonens (tvaksjonen.no). Du kan også ta kontakt med May Britt Åbråten Heier, sekretær i aksjonskomiteen, på e-post: may.britt.heier@gran.kommune.no

NRK TV-aksjonen har blitt arrangert hver høst siden i 1974 og regnes som verdens største dugnad. I år feirer NRK TV-aksjonen 50 år.