Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Arrangementer

Bilde av sjakkspillere

Sjakk i biblioteket

16 nov.
Kom og spill sjakk på lørdager. Biblioteket stiller med sjakkbrett og sjakk-klokke. Helt gratis!
Bokforside

Boklansering

18 nov.
Velkommen til boklansering av boka "Undring". Herrene Hans Erik Raustøl, Jan Reidem og Bjørn Haslerud har gått sammen om å utgi boka. Den inneholder korte tekst...
Se flere arrangementer ›
ForrigeNeste

Nyheter

Portrettfoto av biblioteksjef Wenche Nyaas.

Nå har biblioteket nye nettsider

Hipp hurra! Vi håper den nye hjemmesiden er enkel å bruke og at du får lett oversikt over bibliotekets tilbud og arrangement. Kom gjerne med innspill og ønsker.

sjakkoppsal_bibl-1037

Sjakk på biblioteket

Møt opp på lørdager fra kl. 12.00 - 14.00 til sjakkspill!

 

Biblioteket i Gran starter opp med tilbud om å spille sjakk. Med 10 nye sjakkbrett og klokker skulle de fleste få mulighet til å prøve seg. Tilbudet er i samarbeid med og støtte fra Sjakk & Samfunn som er i regi av Norges Sjakkforbund. 

Folkebibliotekene i Norge utvikler seg i retning mot å være en viktig møteplass for ulike samfunnsgrupper. Og da passer sjakk godt inn. I sjakken er alle velkomne uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemninger, språk og kulturell bakgrunn.

Vi ønsker velkommen til spillere og alle som er nysgjerrig og vil lære seg å spille sjakk. 

Språkkafe Gran

Språkkaféer, leksehjelp og norsktrening

Vet du at biblioteket har språkkafe hver torsdag på Gran fra kl. 16.00 - 17.30? Da trenes det norsk og du får leksehjelp. For trenger du leksehjelp kan du møte opp på språkkaféen. Da får du kontakt med en frivillig som kan bli din leksehjelper. På biblioteket i Brandbu kan du også trene norsk! På lørdager fra kl. 12.00 - 13.30 kan Torbjørg Deinboll hjelpe deg med "Snakk bedre norsk". Også her kan du få litt leksehjelp. Biblioteket er en viktig møteplass for integrering.

Se flere nyheter ›