Marie har viet sitt liv til å forebygge selvmord og fremme psykisk helse. Hun er drevet av sine egne personlige erfaringer og en brennende lidenskap for å skape endring. Gjennom sitt gripende foredrag deler hun sin historie om hvordan større åpenhet og kunnskap kunne ha forhindret tragedien hun opplevde.

Foredraget dekker viktige temaer som myter, misforståelser og praktiske verktøy for forebygging og støtte. Dette er en unik mulighet til å bli inspirert til handling og få innsikt i hvordan vi kan bidra til å forebygge selvmord, støtte de som sliter, og ta vare på oss selv. Etter foredraget vil du sitte igjen med kunnskap, mot og håp – og være klar til å gjøre en forskjell i både ditt eget og andres liv.

Som en anerkjent foredragsholder, kjent for sitt uvurderlige arbeid med selvmordsforebygging, har Marie mottatt flere priser for sitt bidrag. Nå kommer hun til Hadeland for å dele sin innsikt og gi oss verktøyene til å gjøre en reell forskjell.

Møt lokale organisasjoner på stands i hallen

Før og etter foredraget er du velkommen til å besøke stands der du kan slå av en prat med folk fra lokale organisasjoner og oss i Gran kommune. Her får du enkel tilgang til nyttig informasjon om tilbud og tiltak for mental helse, og du kan lære hvordan du selv kan bidra til å gjøre en forskjell i lokalmiljøet. På standene vil du også finne ressurser som kan hjelpe med å forebygge utenforskap og støtte de som strever med psykisk uhelse.

Hadeland Rotary Klubb er initiativtaker

Med Rotarys visjon "Service Above Self" ønsker Hadeland Rotary Klubb å rette fokus mot psykisk helse. I samarbeid med Hadeland Videregående skole og oss i Gran kommune inviterer klubben til en viktig foredragskveld med den anerkjente foredragsholderen Marie Niljung. Marie vil dele sine sterke personlige erfaringer og dype innsikt om selvmordsforebygging og psykisk livredning. Arrangementet er støttet av SpareBank 1-stiftelsen Gran

Hvor kan du kjøpe billetter?

Billetter koster 100 kroner per person. Du kan kjøpe billetter på Hadeland Kultursals nettsider. 

Velkommen til en kveld som kan berøre, berike og bidra til økt forståelse for psykisk helse – både din egen og andres!