Aktiviteten er utsatt grunnet ekstremvær

Dato og klokkeslett for aktiviteten er endret fra oppsatt plan. Dette skyldes store nedbørsmengder som ikke gjør det forsvarlig å gjennomføre aktiviteten som opprinnelig satt. Aktiviteten er utsatt til onsdag 16. august, fra kl 10.00-16.00.

Program

Gocart

Her kjører man på en ordentlig asfaltbane, som de store gutta gjør. Kan også nevne at de aller fleste F1 førere, startet sin karriere med gokart. Nå kan du nå realisere drømmen om å kjøre en ordentlig gokart.  Alle kjører 3 heat à 10. min. 

Paintball

Paintball er en sport der deltagere markerer hverandre med malingskuler. Når malingskulen treffer en spiller og sprekker, markerer den at personen er ute av spillet.

Dere låner dresser, hjelmer m.m. både for gokart og paintball på stedet.  Gjennomgang av regler og opplæring vil bli gitt før start av aktiviteten.

Deltagerne blir delt inn i to grupper.

En gruppe spiller paintball og de andre kjører gocart. 
Det må påregnes noe ventetid.

Ta med regntøy!

Påmelding

For å melde deg på må du fylle ut skjemaet øverst på denne siden. 

Påmelding åpner 1. juni kl. 10:00.

Den samme aktiviteten arrangeres også 19. juni for deg som er født 2007-2009 og 26. juni og 8. august for deg som er født 2010-2012.

Pris

Det er en egenandel på kr. 200,- for denne aktiviteten. Det sendes ut Vipps-krav etter at påmelding er bekrefta.

Ta med mat og drikke! 

Transport

Eggemoen/ABC Racing ligger ved Jevnaker. Det er begrenset med offentlig transport. Skulle transport være et hinder, så kan du skrive til post@kulturhadeland.no for å melde din interesse for samkjøring eller andre alternativer.